Tiimimme

Juhani Vainio

Melontakouluttaja, avovesi- ja jokiopas (SMK)

Olen ammatiltani melontakouluttaja/-opas, toiminta-alueena avovesi, meri ja koski. Vapaa-ajalla intohimoinen kiipeilijä ja ruoanlaittaja, joka näkyy usein myös retkillä. Erämaavaeltaja, retket suuntautuvat useimmiten koilliskairaan ja itä-Lapin erämaihin. Keskittynyt luonnossa elämiseen enemmän kuin “hampaat irvessä” selviytymiseen.

Jonne Salonen

Melontakouluttaja, SCI, seikkailukouluttaja, seikkailukasvattaja

Koski- ja merimeloja, kiipeilijä ja erityisosaamisena seikkailukasvatus. Melonta ja kiipeily on ollut työtä jo n. 20 vuotta, silti ne on säilynyt edelleen rakkaina harrastuksina. Työskentelen ajoittain myös Koulutuskeskus Salpauksessa tuntiopettajana luonnonvara-alalla Asikkalassa.

Valtteri Welin

Melontakouluttaja, Avovesi- ja jokiopas (SMK)

Melontakouluttaja/-opas. Omat paratiisini melontatouhuissa löytyvät Saaristomereltä sekä Saimaan järvisokkeloista. Melonnan lisäksi nautin pitkistä vaelluksista. Erityisesti pohjoisen suuret erämaa-alueet ovat mieluisinta vaellusmaastoani. Päätyöltäni olen lääkintävahtimestari, sekä perustason ensihoitaja, joten melojan ensiapukoulutukset ovat ominta alaani.

Juho Kokkonen

Avovesi- ja jokiopas (SMK)

Rauhallinen ja jämpti melontaopas. Työskentelen myös kiipeily- & joogakeskus Yogarocksissa lasten kiipeilyohjaajana. Vapaa-aikani käytän myös yleensä kiipeillen tai voimaa muuten treenaten. Niinä hetkinä kun keho kaipaa lepoa keskityn enimmäkseen luoviin askareisiin kuten esim. valokuvaus tai musisointi.